LEDIGA TJÄNSTER OCH KONTAKT

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Vi söker kontinueligt personal inom de flesta av våra verksamhetsområden. Längre ner hittar du en länk till de tjänster som vi för tillfället söker.

Om du trivs bra med att jobba med människor och tror att du kan tillföra glädje, kamratskap och trygghet på din arbetsplats så är det dig vi söker. Du kan ansöka via någon av våra annonser eller skriva ett meddelande till oss genom formuläret nedan. Glöm inte att skriva vilket område du helst vill jobba inom (t.ex. ledsagning eller hemtjänst).

Glad

Vi söker dig som har ett glatt och trevligt humör och vill jobba med människor.

Kontinuitet

Eftersom vi eftersträvar kontinuitet för våra kunder gällande vilken personal de träffar så ser vi helst att du är intresserad av att fullfölja ditt eventuella uppdrag hos oss i minst ett år eller mer.

Mångfald

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Utbildningskraven varierar för de olika tjänster Revida Omsorg erbjuder. Högst krav ställs på de som verkar som Boendestödjare. Som Ledsagare eller för jobb inom Avlösarservice kan bra erfarenhet i kombination med rätt personlighet vara det vi söker.

Utöver utbildning och erfarenhet är det din personliga lämplighet som fäller avgörande för anställning. Då menar vi pedagogisk och empatisk förmåga, kunskap om olika funktionsnedsättningar och hur de kan uttryckas hos den enskilde samt erfarenhet av att formulera och utveckla pedagogiska målplaner.  Som medarbetare hos oss samverkar du oftast självständigt med uppdragsgivare och olika personer i nätverket vilket förutsätter ett respektfullt och kommunikativt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga. Du ska vara intresserad av personlig utveckling och att självständigt söka information. Vi ser det som en tillgång om du fortbildar dig på eget initiativ i de ämnen du är intresserad av för att förbättra ditt medarbetarskap.

Vi arbetar med ömsesidig handledning och med kompetensutvecklingsplaner för varje enskild medarbetare utifrån verksamhetens och våra klienters behov.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka ett personligt brev med CV till info@revida.se.